Schoolvoetbal event

Dit jaar was het Schoolvoetbal Event weer een groot succes. Het event vond plaats bij SV Lelystad en er deden ongeveer 700 leerlingen mee. Naast het voetbal konden de kinderen ook gebruik maken van allerlei side events, zoals penalty schieten en spelen op luchtkussens. 

Door het goede weer hebben veel kinderen, ouders en ander meegereisd publiek op maandag, dinsdag en woensdag onder een stralend zonnetje kunnen genieten van de voetballende kinderen.
Wethouder Rinze Broekema kwam dinsdag het Event bezoeken om stil te staan bij gezonde voeding. Hij werd ontvangen door voorzitter Roy Oostwegel. Meer nieuws over dit bezoek is te lezen op de website van JOGG en clubbase.
Dit jaar waren er gelukkig weinig wanklanken, net als bij de vorige editie. Het regenachtige en koude weer mocht de pret op donderdag niet drukken. De inzet bleef hoog bij de spelende teams. Het publiek kon zich wat opwarmen in de kantine en een lekker hapje nuttigen. Door de vele vrijwilligers achter de bar kon iedereen snel worden geholpen. Tijdens de prijsuitreiking bleef het droog. .

Voor de volgende editie zal ingezet worden op het verbreden van het Event, hopelijk met dezelfde sponsoren. Bedankt allen voor het mogelijk maken van dit Event namens de organisatie van het schoolvoetbal Event.

Titel van het item

Tekst behorend bij het item