Wat maakt ons 'De vakgroep bewegingsonderwijs Lelystad'?

De vakgroep bewegingsonderwijs Lelystad is een enthousiaste groep vakleerkrachten. Samen zijn wij verantwoordelijk om het bewegingsonderwijs op de scholen binnen Lelystad optimaal vorm te geven, zodat de kinderen goed bewegingsonderwijs krijgen. 

Naast de lessen bewegingsonderwijs in de gymzaal, organiseren wij ook sportdagen, kampen en schoolsportevenementen.

Om goed bewegingsonderwijs te kunnen verzorgen in de gymzaal, hebben wij nauw contact met de Gemeente Lelystad. De gymzalen vallen onder het beheer van de Gemeente. In samenwerking met de Gemeente worden de gymzalen ingericht voor zowel het bewegingsonderwijs als voor de sportverenigingen. Op deze manier kunnen de vakleerkrachten alle twaalf leerlijnen binnen het bewegingsonderwijs op een goede en veilige manier aanbieden aan de kinderen en kan er in de avond gesport worden. 

 

Het team

Binnen de vakgroep bewegingsonderwijs werken enthousiaste professionals, dat niet alleen voor de motorische ontwikkeling van de kinderen zorgt, maar zich ook zelf blijven professionaliseren. Dit doen wij binnen de vakgroep, maar door het volgen van cursussen en het bijwonen van landelijke studiedagen. 

Een fijne leeromgeving