Sport+ (groep 6 t/m 8) 

Sport+ is voor kinderen uit de groepen 6 t/m 8. Tijdens de lessen van Sport+ worden diverse sporten aangeboden. Om als mens een leven lang met plezier te bewegen, is een brede basis in bewegingsvaardigheden, van groot belang (ASM gedachte). Een extra gratis beweegmoment na schooltijd,  verzorgd door professionals.  

Elke sport wordt twee keer na elkaar gegeven. De sporten zullen willekeurig worden verzorgd door trainers/combinatiefunctionarissen die gespecialiseerd zijn in een specifieke sport. Bij alle lessen is een gymleerkracht of een Sportwijkwerker aanwezig, die tussentijds diverse leuke gymlessen zal verzorgen.
Door deel te nemen aan Sport+ ontstaat een extra beweegmoment per week en kan het kind zich verder ontwikkelen in het bewegen en eventueel een keuze maken om naar een specifieke sportvereniging te gaan. Het is een unieke kans om geheel kosteloos extra te bewegen, ontdekken en ontwikkelen binnen verschillende sporten.


Kinderen krijgen van de gymleerkracht of groepsleerkracht een inschrijfformulier mee. Inschrijven kan:

 

  • via de QR-code,
  • via het inschrijfformulier dat ingeleverd kan worden bij de gymleerkracht of groepsleerkracht.

 

Bij deelname aan de lessen ontvangt ieder kind een gratis T-shirt van het LKT. Dit T-shirt mag het kind behouden als hij/zij minimaal een half jaar deelneemt. Indien het kind tussentijds stopt met de lessen, zal het T-shirt ingeleverd moeten worden.

Meer informatie hierover kunt u vragen bij de gymleerkracht die deze lessen verzorgt.