Sport+ (groep 6 t/m 8) 

Sport+ is voor kinderen uit de groepen 6 t/m 8. Tijdens de lessen van Sport+ worden diverse sporten aangeboden. Om als mens een leven lang met plezier te bewegen, is een brede basis in bewegingsvaardigheden, van groot belang (ASM gedachte). Een extra gratis beweegmoment na schooltijd,  verzorgd door professionals.  

 

Elke sport wordt twee keer na elkaar gegeven. De sporten zullen willekeurig worden verzorgd door trainers/combinatiefunctionarissen die gespecialiseerd zijn in een specifieke sport. Bij alle lessen is een gymleerkracht of een Sportwijkwerker aanwezig, die tussentijds diverse leuke gymlessen zal verzorgen.
Door deel te nemen aan Sport+ ontstaat een extra beweegmoment per week en kan het kind zich verder ontwikkelen in het bewegen en eventueel een keuze maken om naar een specifieke sportvereniging te gaan. Het is een unieke kans om geheel kosteloos extra te bewegen, ontdekken en ontwikkelen binnen verschillende sporten.

 


Let op: we starten met een pilot voor de kinderen van OBS De Poolster en PCB Driestromenland! Helaas kunnen andere kinderen nu nog niet inschrijven.

Bij deelname aan de lessen ontvangt ieder kind een gratis T-shirt van het LKT. Dit T-shirt hoeft het kind na een jaar deelname niet meer in te leveren en mag het T-shirt houden. Wanneer het kind tussentijds stopt met de lessen, zal het T-shirt ingeleverd moeten worden.

Meer informatie hierover kunt u vragen bij de gymleerkracht die deze lessen verzorgd.

 

 


Hier de link naar de inschrijving.

 


Sport+
Dag?: Maandag
Waar?: gymzaal volkerak
Hoe laat?: 15.45 – 16.45 uur
Kosten?: gratis

De lessen worden verzorgd door:

Kim van Dijk
k.vandijk@sportbedrijf.nl
06 50 22 25 61