ASM Academie (op uitnodiging)

Om elk kind een passend beweegaanbod aan te bieden, is er voor talentvolle bewegers de ASM Academie. Wanneer het jonge kind een veelzijdige basis meekrijgt in bewegen, zal het beweegtalent beter tot zijn recht komen (ASM gedachte), ongeacht wat de uiteindelijke sportkeuze is van het kind.

Voor de ASM Academie worden de kinderen uitgenodigd. Het is een extra beweegmoment voor talentvolle bewegers met een sportief karakter. Een plek waar het talent optimaal ontwikkeld kan worden! De lessen worden gegeven op basis van het Athletic Skills Model (ASM) en worden gegeven door een vakleerkrachten bewegingsonderwijs en/of sportwijkwerker. Kinderen schrijven zich in voor een half jaar of tot wederopzegging.


Kinderen die in aanmerking komen voor de ASM Academie krijgen hiervoor een persoonlijke uitnodiging van de gymleerkracht of groepsleerkracht. De kinderen die zijn uitgenodigd, krijgen een inschrijfformulier mee. Inschrijven kan:

  • via de QR-code,
  • via het inschrijfformulier dat ingeleverd kan worden bij de gymleerkracht of groepsleerkracht.

 

Bij deelname aan de lessen ontvangt ieder kind een gratis T-shirt van het LKT. Dit T-shirt mag het kind behouden als hij/zij minimaal een half jaar deelneemt. Indien het kind tussentijds stopt met de lessen, zal het T-shirt ingeleverd moeten worden.

Meer informatie hierover kunt u vragen bij de gymleerkracht die deze lessen verzorgt.