Opening QR Beweegroute OBS de Grundel

Geplaatst op woensdag 30 maart 2022

Voor de zomervakantie zijn de voorbereidingen gestart voor de aanleg van een nieuwe QR Beweegroute rondom het Bultpark. OBS de Grundel heeft hier samen met Basisschool de Kring en Sportbedrijf Lelystad aan mee gewerkt. De route is wandelend, joggend of hardlopend af te leggen. Op de route vind je QR-paaltjes met een code. Als je de code scant met je mobiele telefoon, dan krijg je een toffe beweegoefening te zien. Inmiddels staan de paaltjes al een tijd in de grond en is de route klaar voor gebruik.

In het begin van het schooljaar zouden we de route officieel openen maar vanwege de coronamaatregelen en het slechte weer kon de opening helaas niet door gaan.

Vandaag was het eindelijk zo ver en hebben we de route als nog kunnen openen! Met medewerking van Frank van Deventer van Sportbedrijf Lelystad, heeft groep 1/2A samen met ouders en een aantal leerkrachten de route officieel geopend. Ook liepen er twee ambassadeurs mee uit groep 7 en 8, zij hebben mee geholpen met het opzetten van de route en beweegoefeningen bedacht. Na de officiële opening hebben alle groepen de route gelopen. Het was een zeer geslaagde en sportieve dag!

Met vriendelijke groet,

Jasper Broekman
Vakleerkracht Bewegingsonderwijs