Yogales op de Zevenster

Geplaatst op dinsdag 22 maart 2022

Yoga is steeds meer een begrip in Nederland. We leven in een drukke maatschappij waar van alles moet en kan. Er zijn heel veel mogelijkheden en daardoor (bewust en/of onbewust) verplichten wij ons tot van alles en nog wat. Dit geldt ook voor kinderen, met name door de verschillende schermen (tv, telefoon, tablet, pc, laptop.. et cetera) zijn er veel verschillende afleidingen, waardoor er zelden meer een moment van rust is. Yoga kan hierin een mooie activiteit zijn om zowel te bewegen als te ontspannen. 


Op de Zevenster is hier extra aandacht voor geweest op school. Een oud leerkracht heeft de lessen verzorgd in het kader van het ‘IK lekker fit’ project. De kinderen vonden het in het begin wel even wennen, maar hebben uiteindelijk heerlijk kunnen bewegen en ontspannen.

Kijk voor meer informatie en foto’s ook even op de website van de Zevenster!