Even voorstellen: Jeroen

Geplaatst op maandag 7 maart 2022

Mijn naam is Jeroen Meindertsma en woon samen met mijn vrouw in Emmeloord. In het weekend stap ik graag op de mountainbike en door de weeks sla ik graag een balletje op de tennisbaan. Ook maak ik samen met mijn vrouw graag lekkere gerechten klaar. Het liefste doe ik dit op de barbecue met mooi weer op de achtergrond!

Op dit moment geef ik bewegingsonderwijs op twee basisscholen. Op maandag, dinsdag en donderdag op OBS de Windroos en op woensdag en vrijdag op SBO de Vogelveste! Nadat ik de CALO in Zwolle had afgerond ben ik direct het onderwijs ingegaan. Na twee jaar in het voortgezet onderwijs ben ik aangenomen bij de vakgroep, waar ik het na bijna drie jaar nog steeds naar mijn zin heb! Ik haal veel energie uit het groepsproces binnen een klas. De gymles leent zich naast het beter bewegen namelijk ook perfect om te werken aan een goede samenwerking tussen leerlingen en het accepteren van verschillen.

Het leuke aan het werken binnen de vakgroep is dat ik veel samenwerk met andere vakcollega’s. We delen veel kennis en helpen elkaar. Ik weet nog goed dat ik mijn collega Ralf uit het klimrek heb moeten halen omdat hij niet meer naar beneden durfde. Zo staan we altijd voor elkaar klaar!