Het nieuwe schooljaar is begonnen

Geplaatst op dinsdag 24 augustus 2021

Let op; 'De scholen zijn weer begonnen' - De Ommenaar

Het nieuwe schooljaar

Het nieuwe schooljaar is gestart. Gelukkig mag het onderwijs gewoon starten. Daar zijn wij heel blij mee. De vakleerkrachten zijn afgelopen week alweer aan het werk gegaan om het e.e.a. voor te bereiden, zodat zij weer mooie gymlessen kunnen geven dit schooljaar. Wij hopen dat jullie er heel veel zin in hebben, net als wij!

Nationale sportweek

Nationale Sportweek 2019 - Sportstad UtrechtHet schooljaar wordt straks direct al gestart met de Nationale Sportweek. In samenwerking met veel verenigingen en sportaanbieders heeft het Sportbedrijf Lelystad voor deze week tal van leuke activiteiten georganiseerd waar je gratis aan deel kan nemen. Denk er wel aan, vol=vol, dus wacht niet te lang met inschrijven. Ook heel veel plezier tijdens deze week. Naast deze week zijn er natuurlijk ook heel veel andere dingen te doen. Voor meer informatie kunt u deze Flyer downloaden of kunt u direct via deze link uw kind inschrijven voor een leuke activiteit.

 

 

Optimist on tour

Optimist On Tour - Havana Orange

Helaas mag het ene evenement wel doorgaan en het andere niet. Dit heeft verschillende oorzaken en voelt soms erg oneerlijk. De Hiswa, die elk jaar in Lelystad wordt georganiseerd is een evenement die helaas niet door gaat.
Waarschijnlijk kan de “Optimist on Tour” wel nog plaatsvinden op het bovenwater, bij de watersportvereniging. Scholen die zich hiervoor hebben ingeschreven zullen hierover op de hoogte worden gehouden via de mail.