Sport+ een indruk

Geplaatst op dinsdag 15 juni 2021

We naderen alweer het einde van het schooljaar. Het was een zeer bewogen schooljaar met veel pauzes er tussen door, door alle maatregelen om het Corona virus te bestrijden. Gelukkig gaat het wat dat betreft nu goed in Nederland en konden we de lessen weer oppakken. 


Nu nog 3 lessen en dan sluiten we dit schooljaar af. We hebben erg genoten van de kinderen. Ze hebben lekker kunnen bewegen, ondanks dat de kinderen van alle scholen vertegenwoordigd waren. Dus dat is een zeer mooie ontwikkeling.

Ook wil ik nog graag de stagiaires, Bas en Delano bedanken voor hun inzet. Ze waren bijna elke les aanwezig.

Hopelijk volgend schooljaar weer veel animo! Dit wat het laatste bericht vanuit mij. Goede vakantie toegewenst en veel kijk plezier bij deze video hieronder.

Vriendelijke groeten,

Leon van der Veen
15-6-2021

Korte impressie van de les.