Nationale buitensport- en speeldag

Geplaatst op maandag 10 mei 2021

Woensdag 9 juni (zet de datum vast in je agenda), wordt door het Sportbedrijf Lelystad de Nationale buitensport- en speeldag georganiseerd. Op deze dag worden er allemaal toffe activiteiten georganiseerd voor jongeren van 4 t/m 17 jaar. 


In samenwerking met sportverenigingen, het onderwijs, commerciële aanbieders en jongerenwerk Lelystad worden op deze dag veel activiteiten georganiseerd. Hiervoor moet je je wel aanmelden via de mail. Denk er wel even aan dat de activiteiten leeftijdsgebonden zijn. Meld je snel aan, want er wordt een vol=vol methode gehanteerd. Hopelijk staat er wat voor jou tussen, alvast heel veel plezier toegewenst op deze nationale beweegdag!

Voor meer informatie kun je ook een kijkje nemen via de folder Nationale buitensport- en speeldag of op de website van het Sportbedrijf Lelystad .