Koningsdans zij aan zij

Geplaatst op donderdag 8 april 2021

Koningsdans 2021

Elk jaar wordt er weer een nieuwe dans gemaakt voor de koningsspelen (door kinderen voor kinderen). Ook dit jaar weer. De dans is echter van een behoorlijk hoog niveau en daarom heeft Joyce Verkerk (vakleerkracht, maar ook dansdocent) een makkelijke versie van deze dans gemaakt. Op deze manier kunnen jullie toch lekker dansen, op de originele muziek, op jullie eigen niveau. Voor de echte dansers onder de leerlingen, die kunnen natuurlijk voor de originele dans gaan. Voor iedereen wat wils dus. In ieder geval, veel dansplezier allen en een hele fijne koningsdag toegewenst.


Er zijn een aantal vakleerkrachten druk bezig geweest om de dans duidelijk uit te leggen en de makkelijke versie voor jullie voor te doen. Hieronder kunnen jullie de video’s bekijken. Willen jullie graag tekst en uitleg, dan kunnen jullie ook even kijken op de website van Zapp.

Originele dans:

De makkelijke versie:

De video’s zullen ook te zien zijn op de video pagina van deze website.