LKT Zuiderzee start weer voorzichtig op

Geplaatst op dinsdag 16 maart 2021

 

Vorige week is er een overleg geweest over een mogelijkheid om de lessen van LKT te gaan opstarten. Helaas mogen wij na schooltijd niet gebruik maken van de gymzaal. De gymlessen op school mogen wel doorgaan, omdat daar wordt gewerkt met strenge protocollen en gewerkt wordt in cohorten (vaste groepen), zodat de contacten met anderen zoveel mogelijk worden vermeden.
Met andere woorden, we mogen niet de gymzaal in. Wat wel mag, is dat wij naar buiten mogen (net als alle sportverenigingen die buiten sporten). We willen dan dus ook gaan starten met buiten lessen en hopelijk, zodra het weer kan, gewoon de gymzaal weer in.


Kleuters+
Helaas vinden wij het minder geschikt om met de kleuters naar buiten te gaan. Mede omdat we bij de gymzaal weinig tot geen buiten speelmateriaal hebben voor de kleuters. We hebben er daarom voor gekozen om deze lessen pas door te laten gaan wanneer de kinderen weer binnen mogen sporten. Dat is dus nog wel even afwachten.

Gym+ en Sport+
Deze lessen gaan wel door. Hetzij op andere tijden en buiten. Tijdens de gymlessen zijn we druk bezig met rijden. Inline skaten, skateboarden, fietsen, steppen, waveboarden… et cetera. Super leuk en het kan ook nog eens buiten. Mocht uw kind(eren) een eigen skateboard, step of iets anders hebben met wielen waarop je kunt rijden, dan mogen zij die meenemen. Voor de leerlingen die dat niet hebben, hebben wij genoeg materiaal.
Graag hoor ik wel van u of u uw kind naar de les stuurt of dat u liever nog even wacht. In principe ga ik er vanuit dat de kinderen gewoon weer komen, dus graag alleen een reactie wanneer uw kind(eren) niet komt naar de les.

De eerste les van Sport +: 23 maart, om 14:30 u.
Meester Leon

De eerste les van Gym+: 22 maart, om 14.30 u
meester Rémon

De eerste les van Gym+: 19 maart, om 14.30 u
meester Frank

Denk er aan, alle lessen starten een kwartier later (i.v.m. het klaarzetten van de materialen buiten)

We zullen starten met 2 lessen en bekijken hoe de opkomst is en hoe dit bevalt. Daarna bespreken wij dit weer en zullen de situatie opnieuw bekijken.

Wanneer de les i.v.m. het weer niet door gaat, zullen wij proberen om de dag ervoor te appen of te mailen.

Hopelijk tot volgende week!

Met vriendelijke groeten,
Leon van der Veen