De ‘Minimaal één uur per dag bewegen’ Challenge!

Geplaatst op dinsdag 31 maart 2020

Wij als gymjuffen en gymmeester proberen onze leerlingen, ouders en collega’s deze weken te stimuleren om ook thuis te blijven bewegen. Uiteraard moeten we zelf het goede voorbeeld geven en natuurlijk ook blijven bewegen! Een aantal collega’s gaan deze week de uitdaging aan om elke dag -tussen het thuiswerken door- minimaal een uur te bewegen. In onderstaand filmpje stellen ze zich voor en vertellen ze wat ze gaan doen. Ook wordt uitgelegd waarom blijven bewegen zo belangrijk is. Uiteraard dagen we jullie ook uit om mee te doen! Via deze pagina kunnen jullie ons blijven volgen!


Introductie


Vlogs dag 1

Meester Leon


Vlogs dag 2

Meester Leon

Meester Remco

Meester Jasper


Tussenstand


Vlogs dag 3

Meester Jeroen

Meester Jasper

Meester Remco:

Meester Leon


Vlogs dag 4

Meester Leon

Meester Remco

Meester Jeroen


Vlogs dag 5

Meester Remco

Finale