De eerste Challenge is online!

Geplaatst op woensdag 18 maart 2020

In verband met het Corona virus zijn alle scholen gesloten en als gevolg daarvan komen de gymlessen te vervallen. Omdat bewegen ontzettend belangrijk is voor kinderen en wij dit als vakgroep willen stimuleren hebben wij een ‘ThuisGym’ programma bedacht voor alle kinderen.

Elke maandag, woensdag en vrijdag zullen er op deze pagina nieuwe filmpjes verschijnen van gymmeesters en gymjuffen. Iedere video zal een zogenoemde ‘Challenge’ bevatten, een uitdaging die je aan kunt gaan. Ook zullen de Challenges uit verschillende niveaus bestaan zodat elk kind, net zoals in de gymles, op zijn/haar eigen niveau mee kan doen.

Onder het kopje ‘ThuisGym activiteiten’ zullen ook beweegactiviteiten komen te staan voor de kinderen.

Met dank aan juf Janna van OBS de Albatros staat de eerste ‘ThuisGym Challenge’ online!

Heel veel beweeg plezier gewenst komende tijd en groetjes namens alle gymjuffen en gymmeesters van Lelystad