Batavia Swim schoolevenement

Geplaatst op dinsdag 25 februari 2020

De sportvereniging Batavia Swim heeft in samenwerking met vakgroep bewegingsonderwijs Lelystad een schoolevenement georganiseerd. Het evenement vond plaats op zaterdag 15 februari. Meerdere scholen werden uitgenodigd als pilot om te kijken of dit een mooie aanvulling is op de al bestaande toernooien en evenementen. Wellicht een mogelijkheid om volgende jaar voor veel meer scholen te organiseren. 


Onder andere heeft de openbare basisschool de Tjalk deelgenomen aan het toernooi. Meester Micha, vakleerkracht bewegingsonderwijs op de Tjalk, heeft een heel mooi verslag geschreven. Voor meer informatie en mooie foto’s verwijs ik dan ook met veel plezier door naar de volgende link:

Zwemevenement Batavia Cool Swim 2020

 

Veel leesplezier en wellicht tot het volgende zwemevenement. Er zal vast een evaluatie plaatsvinden en in overleg zal wellicht worden besloten om het zwemevenement voor meerdere scholen te gaan organiseren.