Sport+ voor groep 6/7/8 na schooltijd

Geplaatst op woensdag 5 februari 2020

Hoi allemaal,

Twee keer in de week is er een GRATIS naschoolse sportactiviteit voor groep 6/7/8 . Deze activiteit heet SPORT+ en wordt gehouden in een gymzaal in de buurt van de school van uw kind.

Om precies te zijn:

–             in gymzaal Schouw Noord (Schouw 12-05) op woensdagmiddag 14.30 – 15.15 uur

–             in gymzaal Kempenaar (Kempenaar 15—04) op donderdagmiddag 15.30 – 16.30 uur.

 

Hieronder een kort verslag van één van de lessen Sport+ in gymzaal Schouw Noord.

Een aantal enthousiaste kinderen uit groep 6/7/8 van 3 verschillende scholen (Lepelaar, Mozaiëk en Finnjol, (Albatros is ook welkom)) konden eigenlijk niet wachten om na schooltijd te komen gymmen.  Na een kort welkomstpraatje en het uitdelen van de GRATIS LKT-shirts, ging de les van start.

De inhoud van deze naschoolse sportactiviteiten is gevarieerd, te denken valt aan o.a.: De gymles van die week (deels) nog een keer, een groot klassikaal spel (bijvoorbeeld; slagbal, trefbal, etc.), en wanneer iemand beschikbaar is een les met een trainer van een sportvereniging.

Op dit moment hebben 12 kinderen zich officieel ingeschreven voor Sport+. Afgelopen woensdag waren er 2 kinderen bij gekomen die een proefles meededen. Momenteel is er ruimte voor nog meer kinderen (maximaal 20). Kom gerust 2x een proefles meedoen, voordat jij je officieel inschrijft en een GRATIS LKT shirt krijgt. Maar vol  = vol. Ben je nu al enthousiast geworden?! Dan kun jij je samen met je ouder/ verzorger via deze link inschrijven:

https://tinyurl.com/LKT2019-2020

Sportieve groet,

Meester Berton