Pietengym op de Meander

Geplaatst op vrijdag 20 december 2019

Het volgende stukje is geschreven door leerlingen van de Meander die hebben meegeholpen tijdens de Pietengymles op de Meander:


Pietengym

Het was echt heel leuk om te doen, ik deed het samen met Nino. Het begon dat Nino om 7:00 bij mij thuis moest zijn om te schminken. Daarna was het heel spannend toen we weg reden, want niemand mocht ons herkennen. Ik heb namelijk buren die nog in Sinterklaas geloven.

Toen we aankwamen was het even zoeken naar de ingang, we hebben het wel gevonden. En we werden heel goed opgevangen. Eenmaal aangekomen in de gymzaal was het raar om de gymzaal zo kaal te zien. Nino en ik kregen als bedankje een chocolade letter P van piet.

Bij groep 1 hadden we ons ergens anders verstopt dan bij de rest van de groepen, maar we moesten ook langer wachten. Nino en ik moesten daar een kwartier wachten, want anders zouden ze ons zien. En dat was niet de bedoeling. Toen we tevoorschijn mochten komen was het echt heel leuk, want alle kinderen dachten dat we ergens anders zaten. Tijdens de gymles was het super leuk. Alle kinderen wouden een race doen met ons, maar we gingen natuurlijk wat minder snel zodat hun konden winnen. Aan het eind van de lessen moesten we een diploma laten zien die ze in de klas kregen van hun meester of juf. Bij de rest van de groepen ging het vanzelf en steeds makkelijker, want het werd een gewoonte om dom te doenJ.

De groepen 5 en 6 deden iets anders waar ze de pepernoten moesten verdienen. En als het lang duurde met een groep gingen we gewoon lol maken. Toen we klaar waren zagen we nog kinderen uit 8a, daar hebben we nog mee staan praten. En toen we eenmaal naar buiten gingen werden we uitgezwaaid met ‘doei piet, doei piet.’

Kortom het was een super leuke dag en een ervaring om nooit te vergeten!!

Einde

Groetjes Piet Ilse.

Pietengym

Ik was samen met Ilse piet in meander west dat vonden we alle bij leuk

Ik was om 7 uur bij Ilse om me te schminken in toen ging en we naar de school dat was weert spannend om en te zien binnen te komen toen we daar waren

was het kwart voor acht en om acht uur gingen we naar de gym zaal om kwart over 8 kwamen de kinderen en toen gingen we onze verstoppen. De kinderen gingen zingen en toen zongen ze pieten waar zijn jullie?! We waren jullie kwijt. De kinderen vonden het heel leuk en wij gingen pepernoten uit delen dat vonden ze heel leuk en ze wilden de hele tijd met ons gymmen. Dat vonden de pieten ook heel leuk om te doen. Toen was het groep vijf aan de beurt. Zij kwamen bij de pieten. Wij moesten vragen stellen en bij elke vraag die ze goed hadden kregen ze een pepernoot. En toen was het tijd dat de pietengym al weer klaar was. Wij kregen een chocoladeletter met de P van piet natuurlijk. Het was heel leuk om piet te zijn

Einde, Piet, Nino