Bijzondere dag voor groep 8 van de Al-Ihsaan!

Geplaatst op vrijdag 18 oktober 2019

Woensdag 16 oktober was het dan zover. De speldag van groep 1 tot en met 4. In totaal waren er deze dag zo’n 120 kinderen aan het bewegen, verdeeld over tien spelletjes. Het begeleiden van de vele activiteiten kan meester Jeroen natuurlijk niet alleen. Daarom werd groep 8 ingeschakeld om te helpen. Zo werden de leerlingen ‘juffen en meesters’.

Eerder werd er door de groep 8 leerlingen al flink geoefend hoe je een spelletje uitlegt. Dat is nog best een kunst namelijk. Tijdens de speldag zelf werd er druk gecoacht, complimenten gegeven en ging de uitleg fantastisch.

Het is prachtig om te zien hoe serieus deze ‘juffen en meesters’ hun rol namen en daarin groeiden. De kleuters en leerlingen van groep 3 en 4 waren er maar al te blij mee. Mede dankzij groep 8 heeft de Al-Ihsaan een top speldag gehad!

Meester Jeroen