Grundel tennist bij TV Poseidon

Geplaatst op vrijdag 27 september 2019

In het kader van samenwerking binnen de wijk hebben de kinderen uit groep 3 t/m 8 van Basisschool de Grundel twee tennisclinics gehad bij Tennisvereniging Poseidon. Op donderdag 19 september vond de eerste les onder prachtige weersomstandigheden plaats. De kinderen mochten tennissen op een échte tennisbaan en kregen een professioneel racket te leen. Na een goede warming-up werden er door tennistrainer Patrick allerlei leuke en uitdagende tennisoefeningen aangeboden en alle kinderen waren actief bezig met deze gave sport. Op donderdag 26 september; tijdens de nationale sportweek, vond de tweede les plaats en mochten de kinderen de bal ook al over het net proberen te spelen; ondanks de regen spatte het enthousiasme en fanatisme er van af!

Na de les kregen de kinderen een uitnodiging om nog een keer mee te komen doen met een proefles.

Namens de Grundel willen wij TV Poseidon enorm bedanken voor de fijne samenwerking; de kinderen en leerkrachten hebben genoten!

Met sportieve groet,

Meester Jasper