Kamp Vlieland de Grundel

Geplaatst op maandag 8 juli 2019

Groep 8 van Basisschool de Grundel is van woensdag 5 t/m zaterdag 8 juni op Vlieland Kamp geweest. Onderstaand kunt u een verslag van een leerling van groep 8 lezen over dit avontuur, veel leesplezier!

We waren een paar weken geleden vertrokken naar Harlingen en daar zijn we op de boot gegaan,het was spannend maar het is goed gegaan. We deden spelletjes en een paar kinderen keken zelfs naar Dora op de boot!

Ik speelden met meester en nog een paar kinderen meppen (kaartspel), toen we er eenmaal waren gingen we eten en we moesten zelf een lunchpakket meenemen en na 1 uur was de bagage er en gingen we alles uit de koffers en tassen halen, daarna gingen we naar het strand daar ging ik gewoon met me voeten in het water dat was wel fijn,toen gingen we avondeten we aten wraps van meester dat was lekker! Eindelijk gingen we slapen, maar lekker was dat niet! Het stormde ontzettend.

De volgende ochtend was het wat lekkerder en gingen we naar de winkel voor brood toen we terug waren gingen we eten. We moesten ook een lunchpakket maken want we gingen fietsen, ik zat met meester Jasper en dat was leuk! We bleven met alle groepjes op het strand en ik sprong alleen maar in golven en de ander ging zwemmen dus het was echt leuk. We zijn met de fiets door heel Vlieland geweest en hebben veel dingen gezien. Toen we weer op het kamp waren gingen we eten en we aten chinees, toen gingen we laat in de avond een bosspel doen. We deden Vuurtoren: één iemand moest op een berg gaan staan met een zaklamp en je mocht schijnen en als degene op je scheen was je af.

De volgende dag, de laatste dag, gingen we zeehondentocht doen dat was echt heel gaaf we kwamen ook echt heel dichtbij, toen gingen we nog in de avond, en het was al een beetje aan het regenen, naar het binnenzwembad dat was ook leuk we gingen met de halve klas van de glijbaan.

de volgende dag gingen we vroeg weg! We pakte alles in en vertrokken. Dit was ook de eerste keer dat ik misselijk werd op een boot, dat was wat minder. Ik ben ook op de boot in slaap gevallen en toen weer lekker thuis in me eigen bed.

Met vriendelijke groet namens groep 8 van OBS de Grundel

Meester Jasper
Vakleerkracht Bewegingsonderwijs