Nieuwe collega: Jeroen Meindertsma

Geplaatst op woensdag 3 juli 2019

Mijn naam is Jeroen Meindertsma, 27 jaar jong en kom uit Emmeloord. In de afgelopen twee jaar heb ik Lichamelijke Opvoeding gegeven aan anderstaligen en aan leerlingen in het VMBO. Dit jaar zal ik starten bij Vakgroep Lelystad als vakleerkracht Bewegingsonderwijs. Op maandag tot en met donderdag geef ik les op de Al Ihsaan. Vrijdag ben ik te vinden op de Albatros. Ook zal ik mij bezighouden met Rots & Water. Door middel van deze weerbaarheidstraining wil ik leerlingen helpen met hun persoonlijke doelen.

Ik kijk uit naar de vele leermomenten van leerlingen. Want iets leren is fantastisch. De trotse blik van de leerling die eindelijk over de kast heen durft te springen. Dat blijft bijzonder. Naast mijn passie voor bewegingsonderwijs ben ik verassend genoeg zelf ook gek op sport. Momenteel ben ik gestart met tennis en probeer mijzelf daarin te verbeteren.

Heb je nog vragen? Spreek mij dan gerust aan!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Meindertsma
j.meindertsma@stichtingschool.nl