Watersportmiddag groep 7 de Grundel

Geplaatst op zaterdag 15 juni 2019

Afgelopen donderdag (13 juni 2019) was groep 7 van Basisschool de Grundel aan de beurt voor de Watersportmiddag. Om jullie een indruk te geven van deze middag hebben twee leerlingen een stukje geschreven over hun ervaringen van deze dag:

Wat vond ik van de watersport middag: Het was super leuk omdat je ging met z’n allen met de fiets naar het Oppertje ( Bovenwater ). Toen we daar aankwamen kregen we allemaal uitleg wat wel of niet mag. Toen ze klaar waren gingen we groepjes maken. De ene groep ging eerst zeilen en de andere groep ging surfen. Toen we klaar waren gingen we wisselen dus die gesurfd hadden gingen zeilen en die gezeild hadden die gingen surfen. Het was super leuk want bij zeilen was je samen in een bootje en toen gingen we een wedstrijdje doen. Toen ik klaar was ging ik surfen. Het was grappig want je kon zien hoe iedereen viel van de surfplank. Toen we klaar waren gingen we gezamenlijk opruimen en toen we klaar waren gingen we ons weer omkleden en het was grappig de hele tijd want we zaten de hele tijd grappen aan het maken. Toen we klaar waren kregen we een zonnebril en we maakte er allemaal grappen over want hij was bij iedereen te groot.

Geschreven door Ryan J.

De watersport middag was leuk. Het zeilen vond ik het leukste omdat je ver het meer op ging maar het surfen was ook super leuk. Het was niet zo druk en de kinderen van de andere school waren ook leuk. Het water was heel koud bij het begin maar na een tijdje was het water lekker warm. Toen het hard ging waaien en regenen was het nog cooler, want je kon ook omvallen of van de boot afvallen. Het leek of het heel kort duurde, want het was heel leuk bij de 2 onderdelen. De groepjes waren ook leuk tijdens de onderdelen bij de watersportmiddag. Ik ga het tegen veel mensen vertellen dat het heel erg leuk was. Het is echt een aanrader. Het weer was wel jammer. Ik heb dit nog nooit gedaan daardoor was het extra leuk voor sommige kinderen.

Geschreven door Sendo

Wij willen de organisatie bestaande uit: Sportservice Flevoland, Surfschool Paradiso en Watersportvereniging Het Bovenwater enorm bedanken voor deze toffe dag!

Met vriendelijke groet namens groep 7 van OBS de Grundel

Meester Jasper
Vakleerkracht Bewegingsonderwijs