Schoolkorfbaltoernooi 2019 Lelystad

Geplaatst op woensdag 5 juni 2019

Het schoolkorfbaltoernooi 2019 zit er weer op. Dit jaar deden weer heel veel leerlingen van heel veel verschillende scholen mee aan het toernooi. 


Het toernooi wordt jaar in jaar uit georganiseerd door veel vrijwilligers van de vereniging. De inschrijving voor het toernooi, de scheidsrechters voor de begeleiding van de wedstrijden, korfbalpalen en extra grote velgen uit de gymzalen voor de groepen 3 en 4, catering… en ga zo maar door. Een heel karwei om dat elk jaar weer te verzorgen.

Ook dit jaar was het toernooi weer top geregeld. Langs de lijnen stonden enthousiaste ouders om hun spelende kinderen aan te moedigen. De sfeer is elk jaar weer goed. Er wordt sportief gespeeld en de kinderen hebben weer een zeer leuk toernooi meegemaakt. Dat kan niemand meer van ze afpakken.

Het toernooi vond plaats van 20 tot en met 22 mei. Dit jaar deden maar liefst 1150 leerlingen mee van 28 verschillende basisscholen. Een absoluut record!

Alle vrijwilligers die een steentje hebben bijgedragen bedankt voor jullie inzet en tot volgend jaar!

Mocht uw kind zo enthousiast zijn geworden voor de sport, dan kunt u uw kind via deze link inschrijven of opgeven voor een aantal proeftrainingen.