Korfbal 2019 groep 3&4 Meander

Geplaatst op dinsdag 28 mei 2019

Wat een feest! Daar begin ik dit verslag mee. De kinderen hebben op woensdag 22 mei meegedaan met het jaarlijkse korfbaltoernooi. De Meander deed mee met 6 teams. In totaal deden er dit jaar 1100 kinderen mee. Wat een groot aantal voor de organisatie, maar wat hebben ze het toernooi goed neergezet. Elk team had zijn eigen veld. Weinig tijd tussen de wedstrijden door en heel veel spel plezier!

De kinderen van de Meander speelden goed samen en maakten veel doelpunten. Met veel gejuich van de kant (er waren heel veel ouders die aan het aanmoedigen waren) werden de punten gevierd. Het weer werkte ook goed mee. De kinderen werden getrakteerd op ijsjes tussen de wedstrijden door. Gezien de rode wangen was dat een welkome verkoeling. Nadat in elke poule zijn laatste wedstrijd was krijgen de kinderen een mooie medaille. Nogmaals wat een feest! Ik heb genoten van het spelplezier en de inzet van de kinderen. Aan alle ouders en collega’s, super bedankt voor jullie inzet!! Volgend jaar is de Meander weer van de partij.

Meester Mark