KOM IN DE KLAS

Geplaatst op donderdag 23 mei 2019

Ervaar hoe leuk het is om voor de klas te staan! Meld je aan voor de meeloopdag op 20 juni 2019 via www.lelystad.nl.meeloopdag  Je kunt deze dag meekijken met een leerkracht, een handje meehelpen in de klas of zelf een les geven op één van de Lelystadse scholen. 


Aandacht voor het lerarentekort

In Lelystad is veel vraag naar goede leerkrachten. Dat geldt voor het basisonderwijs, het voortgezet onderwijs en het speciaal onderwijs. Het Lelystadse onderwijs heeft naast flinke uitdagingen ook veel pareltjes in huis, zoals betrokken leerkrachten en vernieuwende en verschillende onderwijsconcepten. Op de meeloopdag kunt je zelf ervaren hoe leuk en waardevol het is om voor de klas te staan. Misschien denk je na afloop erover om zelf als leerkracht aan de slag te willen! Tijdens de dag ontvang je informatie over de mogelijkheden en leg je contacten.

 

Waarom leerkracht worden?

Waarom is het vak van leerkracht volgens ons een prachtig vak?

  • Het is fantastisch om kinderen op te leiden tot zelfstandige, kritische en verantwoordelijke jonge mensen!
  • Kinderen hebben de leukste humor, ze verrassen je elke dag.
  • Geen enkele dag is hetzelfde.
  • Je krijgt veel waardering van de kinderen.
  • Kinderen veranderen je kijk op het leven.
  • Het is een uitdagend beroep. Samen met je collega’s ga je voor goed onderwijs

 

Hoe meld ik mij aan?

Wil je een dagje meelopen in het onderwijs op 20 juni? Je bent van harte welkom! Je kunt je aanmelden via www.lelystad.nl/meeloopdag. Bij de aanmelding kun je je voorkeuren aangeven: voor het basisonderwijs, voortgezet onderwijs of speciaal onderwijs en voor een bepaalde bouw. Je ontvangt na je aanmelding een bevestiging.