Fortnite tijdens de gymles

Geplaatst op maandag 18 maart 2019

Eindelijk was het zover, voor de kinderen van de Brink en de Poolster! Al weken waren ze zenuwachtig en hadden ze bergen met vragen. Want tijdens de gymles gingen we een nieuw groot spel doen, Fortnite Nerf, Battle royale. De dubbele zaal was geregeld met Eduvier en met hun hulp konden we zo extra veel schuilplekken maken en hielpen zij met begeleiden. Voor de kinderen waren er allemaal veiligheidsbrillen, Nerf pistolen en pijltjes geregeld. Maar vele kinderen hadden zich ook goed voorbereid en hadden hun eigen Nerf pistool meegenomen, super leuk.

Na de uitleg kon het spel beginnen, beide groepen gingen naar hun eigen fort en op het startsignaal gingen ze er voor. Ze moesten zo snel mogelijk hun doel proberen te halen om te winnen! Het ene kind probeerde zo goed mogelijk de opdracht te halen, de andere kon niet wachten om een ander te tikken. De pijltjes vlogen door de zaal en de een na de ander zag je getikt, terug gaan en moest een Fortnite dansje doen. Zo zag je soms iemand heel slim sluipen en verstoppen en dan stiekem kinderen tikken, zonder dat diegene wist waar het vandaan was kwam. Wat waren ze fanatiek, wisten ze van geen stoppen. Alle kinderen vonden geweldig en konden niet wachten tot we het weer zouden doen.

Groeten Meester Sander

Vakleerkracht bewegingsonderwijs

OBS de Brink

OBS de Poolster