Schoolvoetbaltoernooi 2019

Geplaatst op maandag 11 maart 2019

Van maandag 25 maart 2019 t/m woensdag 10 april 2019 zal het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi weer plaats vinden. Het is dit jaar de 33e maal dat Sjaak Dijkstra in samenwerking met SV Batavia ’90, de Vakgroep Bewegingsonderwijs Lelystad en het Sportbedrijf Lelystad het schoolvoetbaltoernooi organiseert. Evenals de voorgaande jaren is de belangstelling weer groot om hieraan mee te mogen doen.


Nieuwe wedstrijdvormen

Het amateurvoetbal is vanaf het seizoen 2017/’18 gestart met de invoering van nieuwe wedstrijdvormen voor het Jeugdvoetbal. Door deze ontwikkeling zijn ook de wedstrijdenvormen bij het schoolvoetbaltoernooi aangepast naar nieuwe wedstrijdvormen. Dit heeft geresulteerd in de volgende aanmeldingen binnen onderstaande categorieën voor komend schoolvoetbaltoernooi:

De teams zijn afkomstig van de volgende scholen: Lispeltuut, Lepelaar, Meander, Poolster, Brink, Horizon, Driemaster, Tjalk, Sluis, Driestromenland, Wingerd, Mozaïek, Grundel, Watergeus, Laetare, Regenboog, Albatros, Optimist, Al Ihsaan, Wildzang, Dokter Herman Bekius, Helmstok, Toermalijn, Triangel, Boeier, Windroos, Warande, Tjotter, Vuurtoren, Ichthus, Schakel en Driesprong.

De speelschema’s kunt u vinden door op bovenstaande speelcategorieën te klikken.

Hierbij wensen wij alle teams, begeleiders/sters, scheidsrechters en toeschouwers een fijn en sportief toernooi. Fair Play vinden wij heel belangrijk, respect voor medespelers, tegenstanders, leiders en scheidsrechters.

Met sportieve groet, namens de organisatie schoolvoetbal,

Sjaak Dijkstra