Pietengym op OBS de Meander

Geplaatst op woensdag 12 december 2018

Ook dit jaar hebben de kinderen van de Meander een leuke pietengym gehad. Een jaarlijkse traditie is dat er twee kinderen van groep 8 Piet spelen bij de groepen 1 t/m 6. Zij doen dit altijd met veel plezier en enthousiasme. Hieronder hun ervaringen.

Fen,

Ik ben Fen en ik mocht dit jaar piet zij op meander west. En ik vond het heel leuk.
Want al de kinderen van mijn klas wouden het, en dan word ik samen met Isa gekozen, dat is dan vind ik heel leuk. En het was ook super leuk want al de kinderen wouden pepernoten.
En dan gaf ik de pepernoten en dan waren ze superblij, en dan gingen ze supertrots weg met het handje pepernoten en daarom vond ik het vooral leuk. Als een bedankje van school kreeg ik nog een lekkere chocolade letter. En erna was ik helemaal kapot, ik zweette helemaal op mijn hoofd door die Pruik, maar ik vond het een hartstikke leuke ervaring.

Isa,
ik  ben Isa en ik mocht dit jaar mee doen als piet aan de pietengym. Ik vond het heel leuk. Alle kinderen wouden pepernoten groep drie vond ik het leukste omdat, ze schattig zijn. Het leukste onderdeel vond ik klimmen. De kinderen vonden mij heel aardig. Ik kreeg aan het einde een L als chocolade letter

Tyrell
Pieten gym het is een leuke ervaring de kinderen van 1 t/m 3 vonden het nog leuk dat ik aanwezig was. De rest van  de groepen wilde meer pepernoten dan zwarte piet En de anderen verpesten het voor elkaar  voor de rest was het een leuke ervaring Het is grappig om zwarte piet te zijn leuk om al de lachende gezichten van kinderen te zien dat is geweldig

Isabelle
Met pietengym was het heel leuk ieder kind reageerde enthousiast en geloofde ons ik vond het heel leuk. Ik zelf zou het nog een keer willen doen en wat we deden was ook heel leuk.

Groeten van,

Sintmeester Mark.