Pleinkar Tjalk

Geplaatst op dinsdag 6 november 2018

Dit is ‘m dan!

Onze nieuwe pleinkar op de bovenbouwlocatie. Aangeschaft van een deel van de opbrengst van de sponsorloop van eind vorig schooljaar, alsmede een gift van de Sint en zelfs een bijdrage van Stichting School. Al goed gevuld met buitenspel en -sportmateriaal. Vorige week vrijdag nog even met de leden van de leerlingenraad geshopt en ontbrekende materialen aangevuld. Vervolgens netjes de kar ingeruimd en alles voorzien van labels en informatie. De leerlingenraad heeft een aantal spelregels betreffende de kar en het materiaal samengesteld met als doel er zo lang mogelijk met plezier gebruik van te maken. Afgelopen maandag hadden we de feestelijke opening met een vette speech van Revlin en de onthulling van de kar en vanaf dinsdag mochten de kinderen de materialen in gebruik nemen. Er is een schema opgesteld waarin dagelijks een aantal verantwoordelijke leerlingen van de groep de uitgifte en inname van de materialen op zich neemt. Ons doel is om er zo lang als mogelijk met veel sportief plezier gebruik van te maken tijdens de pauzes.