Scholierensport 2018-2019

Geplaatst op donderdag 6 september 2018

Elk kind in Lelystad heeft ook dit jaar weer de mogelijkheid om zich, zonder verplichting tot lidmaatschap, te oriënteren op sport en cultuur. Dit project heet ‘’Scholierensport’’. Meer dan 30 verenigingen hebben zich aangemeld voor een cursus, clinic of trainingssessie binnen dit project. Op deze wijze kan uw kind kennismaken met de sport / activiteit.


Het inschrijven voor scholierensport (inclusief betaling) gaat vanaf dit schooljaar volledig digitaal. Uw kind heeft op school een flyer  ontvangen en er hangt een informatieposter op elke school. Ook dit jaar is er een ruime keuze en in tegenstelling tot voorgaande jaren is inschrijving het gehele jaar door mogelijk (let wel, de meeste aanbieders hebben een maximaal aantal inschrijvingen aangegeven, vol = vol).

Aanmelding en betaling gaan vanaf dit jaar volledig digitaal en zijn gelinkt aan het zogenaamde ‘’Sportpas’’ systeem. Met dit systeem kunt u uw kind (maar ook meerdere) aanmelden, inloggen, inschrijven en heeft u direct overzicht van alle activiteiten waar uw kind aan deelneemt.

Elke school heeft de mogelijkheid om een account aan te maken. Op deze manier weet de school welke kinderen zich hebben opgegeven. Kijkt u eens rustig op:

https://www.sportpas.nl/lelystad/sportbedrijf-lelystad/home

https://www.flevopost.nl/sport/actueel/550514/inschrijven-scholierensport-begonnen.html