Schoolkorfbaltoernooi 2018

Geplaatst op woensdag 16 mei 2018

Het korfbaltoernooi 2018 is net als voorgaande jaren zeer druk bezocht. Zoals gewoonlijk wordt er op de maandag en de dinsdag door de midden- en bovenbouw groepen, de groepen 5 t/m 8,  gestreden om het kampioenschap tussen de basisscholen binnen Lelystad. Op de woensdag is het de beurt aan de onderbouw groepen, de groepen 3 en 4.


het weer was prima, niet te warm, maar zeker ook niet te koud. Prima weer om heerlijk buiten op het gras te sporten. De animo voor het toernooi was dit jaar weer net even ietsjes beter dan vorig jaar. Maar liefst 945 leerlingen uit Lelystad hebben deelgenomen aan het toernooi.
Bij binnenkomst is er van alles geregeld. Er is een mooie speeltuin voor de kinderen, er staan veel picknick tafels om even rustig te zitten of lekker wat te gaan eten. Er is drinken, snoep en er kan een lekkere snack worden gegeten. Dit wordt gerealiseerd door de vrijwilligers van de korfbalvereniging Exakwa. Er is genoeg parkeerplaats doordat het terrein ook te bereiken is via SVL. Hierdoor is het probleem opgelost dat auto’s werden geparkeerd op de dreef.
Ook de sfeer was goed. Er werd sportief gespeeld en de kinderen hebben heerlijk kunnen korfballen.

Volgend jaar!

Hier een korte video van de groep 3/4 dag: