Schoolvoetbaltoernooi OBS de Meander

Geplaatst op maandag 16 april 2018

Dit jaar heeft de Meander met 4 teams meegedaan aan het jaarlijkse voetbal toernooi bij de voetbalvereniging SV Batavia. Er deden drie jongensteams mee en een meidenteam. De meiden hadden een gecombineerd team van meiden van Meander oost en west. De eerste ronde hadden ze super leuk gespeeld. Veel van de meiden kwamen lekker aan voetballen toe. In de uitslagen hadden ze van alles wat. Een wedstrijd gewonnen, verloren en gelijk gespeeld. Super hoe ze dat gedaan hebben. Uiteindelijk waren ze derde in de poule geworden. Een tweede ronde was gehaald en daar hebben ze eigenlijk dezelfde resultaten behaald. Met een voldaan gevoel liepen de meiden van het veld af. Goed gedaan meiden.

Drie jongens teams! Nog nooit deden er zoveel jongens mee aan het 7-7 toernooi. Super om te zien dat we drie teams konden inschrijven. Met veel inzet werd er de eerste dag gespeeld. Wat erg jammer was dat Meander 1 en Meander 2 bij elkaar in de poule zaten. Het was ook de eerste wedstrijd. Met veel passie en inzet werd er erg goed gevoetbald. Ook zagen we dat terug bij de andere wedstrijden. Uiteindelijk gingen er twee teams door naar de finalepoule. Daarin zaten alle nummer 1 en 2 van alle poules. Het andere Meander team had de eerste dag iets minder gepresteerd. Alle wedstrijden werden helaas verloren. De tweede dag ging voor dit team veel beter. Daarin werd gewonnen, gelijk gespeeld en verloren. Met een goed gevoel over de tweede dag gingen ook deze jongens met een goed gevoel van het veld af.

Toen stond nog de finalepoule te wachten. Wat een moeilijke tegenstanders. “Meester die school is vet goed he?” Tja de wedstrijden waren inderdaad een stuk moeilijker maar dat is logisch. Beide teams hadden dezelfde resultaten behaald. De eerste wedstrijd gelijk, de tweede en derde wedstrijd verloren. Door deze uitslagen waren beide Meander teams derde in de poule. Bij deze teams was de teleurstelling wel groot na de wedstrijden. Ze hadden op meer gehoopt maar het zat er helaas niet in.

Goed gedaan Meander!