Maud Otten weer werkzaam binnen onze vakgroep bewegingsonderwijs

Geplaatst op donderdag 21 september 2017

Beste sportievelingen,

Mijn naam is Maud Otten, 29 jaar oud en woonachtig in Lelystad. Een van mijn grootse passies is: reizen. Afgelopen 3 jaar ben ik door Azië, Oceanië en Zuid-Amerika getrokken met mijn backpack. Een reis waarin ik veel geleerd heb en ongelofelijk mooie avonturen heb beleefd. Nu is het tijd voor mijn tweede passie: Lesgeven. Met volle energie en enthousiasme mag ik weer aan de slag als vakleerkracht bewegingsonderwijs bij de vakgroep in Lelystad. Op maandag, woensdag en donderdag ben ik werkzaam op de Al Ihsaan in Atol Plaza en op vrijdag op de Laetare in MFA zuiderzeewijk. Het mooie van het lesgeven vind ik de enthousiasme van de leerlingen, dit stralen ze over naar mij als lesgever. Zien hoe de leerlingen zowel motorisch als in hun sociale vaardigheden groeien geven mij voldoening in mijn werk.

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een keer komen kijken, kom gerust eens langs in de zaal.

Met sportieve groet,

Maud Otten

m.otten@stichtingschool.nl