Het eerste Stichting SchOOL trefbaltoernooi

Geplaatst op donderdag 13 juli 2017

Afgelopen vrijdag 7 juli is het eerste Stichting SchOOL trefbaltoernooi geweest. Dit is georganiseerd vanuit het initiatief van Laura van Velsen, groepsleerkracht op OBS de Vuurtoren te Lelystad. Samen met Edo Oosting (vakleerkracht bewegingsonderwijs) hebben zij 10 scholen enthousiast gekregen om deel te nemen aan het toernooi.


rond 15.30 u werd de sporthal de Horst klaar gezet door een aantal vakleerkrachten van onze eigen vakgroep, waaronder organisator Edo Oosting. Muziek, laptop om de scores bij te houden, speelvelden en foamballen werden zorgvuldig klaargezet.
Langzaam druppelt de zaal vol.  Er zijn enthousiaste leerkrachten aanwezig die, of deelnemen, of komen kijken. Er hangt een fijne sfeer in de zaal en iedereen is betrokken bij de gespeelde wedstrijden.

Uiteindelijk heeft OBS de Triangel het toernooi gewonnen de finale tegen OBS de Vuurtoren. OBS de Triangel is met een enorme beker beloond voor haar harde werk!
Het toernooi was een enorm succes en zal hoogst waarschijnlijk vanaf nu elk jaar gaan plaatsvinden!

Hieronder de video van het toernooi. Alleen zichtbaar voor Stichting SchOOL medewerkers: