Watersportdag Meander bij Paradiso

Geplaatst op donderdag 29 juni 2017

De meander is met groep 7a en 7b naar het bovenwater gegaan om daar les te krijgen in surfen en zeilen. Hieronder een verslag van 2 enthousiaste leerlingen:


We hadden een dagje watersporten met groep 7a en 7b. We gingen zeilen en surfen. Eerst moesten we een soort gebouw in waar de groepjes werden verdeeld. Aemy’s groepje gingen eerst zeilen. Aemy vond het zeilen superleuk, maar soms vond ze het ook niet zo leuk omdat er toen niet genoeg windkracht was. Mijn groepje (het groepje van Chris) ging eerst surfen, dit was superleuk. Eerst moest je luisteren hoe het moest. Het was een hele aardige man die ons uitleg gaf en als hij klaar was met uitleggen mocht je het water op. Het nadeel vond ik dat je steeds het zeil moest vasthouden bij surfen, maar er waren veel meer voordelen dan nadelen. Het was leuk omdat je ook steeds moest draaien en toen moest je de stapjes in spiegelbeeld doen. En nog even over zeilen dat had ook veel voordelen want je moest soms met je bootmaatje omwisselen dat deed Chris eigenlijk niet, maar ik (Aemy) deed dat wel. Ik zat met drie kinderen in de boot, eentje kon lekker relaxen, de ander hield het zeil vast en ik stuurde en dat was echt heel erg leuk en grappig.

 

Geschreven door Aemy en Chris uit groep 7b