Zeebodemloop 2017

Geplaatst op maandag 15 mei 2017

Elk jaar wordt de zeebodemloop Lelystad georganiseerd voor kinderen en volwassenen. De start vindt plaats bij de Koploper van het Sportbedrijf. De kinderen lopen een afstand van 1 km en de volwassenen kunnen kiezen uit 3 verschillende afstanden, namelijk: 5, 10 of 15 km.

Vanuit de vakgroep proberen de vakleerkrachten bewegingsonderwijs de kinderen tijdens de gymles te stimuleren om mee te doen aan dit Event. De organisatie van het Event levert posters, brieven en flyers aan de vakleerkrachten. Dit jaar deden er maar liefst 500 kinderen mee, beste aantal deelnemende kinderen tot nu toe!

Van Stichting SchOOL deden 2 teams mee. Vakgroep bewegingsonderwijs Lelystad 1 en 2. De 2 verschillende teams deden mee bij de 5 en op de 10 km. Ondanks het recreatieve karakter van het event, is het wel leuk om te melden dat beide teams 2e zijn geworden van de bedrijvenloop.

Al met al een zeer geslaagde dag en een zeer goed georganiseerd Event! Tot volgend jaar.