Update Kleuters+

Geplaatst op woensdag 5 april 2017

Vrijdag 8 maart 2017 zijn we de eerste Kleuters+ les gestart met 9 sportieve kleuters, nog geen maand later is de activiteit vol en gymmen we met 20 kanjers, wat een succes! Alle kinderen hebben inmiddels het LKT shirt mogen ontvangen en deze trekken ze trouw elke week weer aan. Afgelopen lessen hebben we veel verschillende dingen gedaan waaronder; klimmen en klauteren, het Mega Mindy/Spiderman spel, pannenkoeken/oliebollen/gehaktballen bakken, koeientikkertje, piratenspel en het grote balanceereiland. Het is elke woensdagmiddag weer een feest in Gymzaal Voorstraat en samen maken we veel plezier en leren we van alles en nog wat!

Het maximaal aantal kinderen voor Kleuters+ is 20, dat aantal hebben we nu bereikt. Opgeven kan wel maar dan komt uw zoon/dochter op de wachtlijst. Klik hier voor meer informatie over Kleuters+.