Kleuters+ van start gegaan!

Geplaatst op woensdag 8 maart 2017

Vandaag, woensdag 8 maart 2017, is de eerste LKT Kleuters+ les van start gegaan! In totaal hadden er 7 kinderen ingeschreven maar gelukkig kwamen er nog 2 kinderen bij waardoor we de eerste les met 9 kinderen begonnen zijn!
Allereerst werden de LKT t-shirtjes uitgedeeld die de kinderen vol trots aan mochten trekken. Als de kinderen elke week trouw komen mogen ze het shirtje zelfs houden! Veel kinderen kenden elkaar al van school maar sommige kinderen ook nog niet, daarom gingen we ook nog even elkaars namen oefenen, wel zo
handig als je samen gaat sporten!

Na het kennismaken startte de les en gingen we lekker aan de slag met de verschillende onderdelen. Zo kon er geslingerd worden aan lianen bij het Tarzan en Jane spel, rennen/klimmen/springen als Spiderman of Mega Mindy en ook mocht er met kokosnoten gemikt worden. Van al dat bewegen krijg je het natuurlijk wel warm, maar gelukkig was er ook nog een onderdeel waarbij we zo ver mogelijk in het zwembad mochten springen!

De eerste LKT Kleuters+ les was een succes, op naar volgende week!

Sportieve groet,

Meester Jasper