Warrior Skillz op Al Ihsaan

Geplaatst op maandag 16 januari 2017

De kinderen van groep 5, 6, 7 en 8 hebben kennis gemaakt met Warrior Skillz. In de gymles is de trainer geweest van Warrior Skillz en heeft ze kennis laten maken met een stijl van verschillende vechtsport technieken. Dit alles was ter voorbereiding op de training in de Koploper. Deze maand staan er nog 2 momenten gepland waarbij de kinderen naar de Koploper gaan om in de dojo training te krijgen. Aangezien de introductie les al is gegeven kunnen ze een uur lang technieken leren en fysiek bezig zijn. Een voorwaarde om mee te mogen doen is wel dat de kinderen respect hebben voor de trainer en voor elkaar. Daarnaast hebben de kinderen duidelijk te horen gekregen dat ze de technieken niet buiten op het schoolplein mogen gebruiken onder het mom van ‘spelen’. De introductie les in de gymzaal was super en het beloofd in de Koploper ook een gave les te worden. Ze vonden en vinden het geweldig!!!

Sportieve groeten, Meester Wouter

Een zelfverdedigingstechniek wat de kinderen respect en goed gedrag bijbrengt op een sportieve manier!