Tjotter start met de Daily Mile

Geplaatst op vrijdag 16 december 2016

Dat bewegen goed voor je is dat wisten we allang. Toch bewegen kinderen steeds minder. In Lelystad is het onderwijs qua bewegen al heel goed geregeld. Maar er is altijd ruimte voor winst. Oud topschaatser Erben Wennemars is aanjager van een fenomeen in wording, de Daily Mile. Elke dag een kwartiertje hardlopen om de gedachten te verzetten, energie te krijgen met als bonus een fitter lichaam. Steeds meer scholen in Nederland beginnen met de Daily Mile.
Op de Tjotter is directeur Astrid met een aantal groepen begonnen met deze Mile. De kinderen waren erg enthousiast en kwamen lekker fris weer terug op school! Een heel mooi initiatief wat veel vaker gedaan zou moeten worden! Of deze Mile ook echt ‘Daily’ gaat worden valt nog te bezien maar een eerste aanzet is er.

Sportieve groet,

Meester Jorn