Mozaïek Gezonde School!

Geplaatst op dinsdag 6 december 2016

Lieve lezers,

Het Mozaïek heeft het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School laat hegezonde-school_logo_cmyk11t Mozaïek zien dat de school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. Het Mozaïek is trots op dit behaalde resultaat. Het houdt in dat wij drie keer per week schoolfruit ontvangen en naast een gezonde lunch ook gezonde traktaties zullen geven. We zijn en blijven dit in ieder geval voor 3 jaar lang.

Daarnaast is er vorige week heerlijk genoten van de Pietengym. Er kon geklommen en geklauterd worden op de daken. Ze konden pakjes in de schoorstenen mikken vanuit de stoomboot en er zijn een hoop acrobatische trucs geleerd door de kinderen. Een enorm succes dat erg leuk was om te zien!

Met kerst zullen wij met school een viering hebben in de gymzaal. Daar wordt een tapijt ingelegd om stoelen neer te zetten. De hele dag zijn er voorbereidingen om in de avond een mooi samenkomen met elkaar te hebben. We kijken er enorm naar uit!

Een hoop leuke activiteiten die geweest zijn en nog zullen volgen!

Met sportieve groet,

Meester Steven

img-20161202-wa0002