Carly Wessels invaller op de Sluis

Geplaatst op donderdag 27 oktober 2016

pasfoto-carlyHallo allemaal,

Mijn naam is Carly Wessels. Ik werk sinds dit schooljaar op Basisschool De Sluis. Hier neem ik de lessen over van Juf Petra nu zij met zwangerschapsverlof is.

Ik woon in Zwolle en heb gestudeerd aan de Calo. Dat is de HBO-studie tot vakleerkracht Bewegingsonderwijs. Ik vind het prachtig om bezig te zijn met de ontwikkeling van kinderen en het leren van bewegen en sport. Hiernaast ben ik bezig mij te specialiseren op het gebied van gedragsbeïnvloeding via groepsprocessen. Hiervoor ondersteun ik projecten bij het bedrijf The L&Ving Factory and FitalSports en begeleid ik jongeren met een sociaal-emotionele problematiek bij 123BeActive.

Naast mijn beroep vind ik het ook erg leuk om zelf te sporten. De afgelopen jaren heb ik veel verschillende dingen gedaan zoals; turnen, volleybal, zeilen, klimmen, zwemmen en paardrijden. De laatste jaren ben ik ook lesgever geworden in windsurfen en in snowboarden. Als ik er de tijd voor kan maken vind ik fotografie, poëzie en lezen ook heel leuk om mee bezig te zijn.

Ik hoop aankomend schooljaar, samen met de leerlingen van De Sluis, een heleboel leuke en leerzame lessen te beleven.