Klussen in het Belevenissenbos

Geplaatst op maandag 24 oktober 2016

survival-mark

Afgelopen week is de survival commissie in samenwerking met vrijwilligers van het Belevenissenbos bijeengekomen voor de jaarlijkse klusdag. De survival commissie was met vier man vertegenwoordigd. Na een kopje koffie op de mistige ochtend zijn we het bos ingetrokken. Het plan was om paden te maken die naar de activiteiten lopen. In het nieuwste gedeelte staat het pad vaak blank. Na gaten boren, palen slaan, palen inkorten, bouten aandraaien, slijpen, schaven en schroeven mocht het eindresultaat er zijn. De kinderen kunnen nu veiliger naar de activiteiten lopen. Na een stevige lunch hebben we in de middag in een ander gedeelte van het bos dezelfde acties ondernomen. Ook daar kunnen de kinderen nu hoog en droog over lopen. Na een geslaagde dag zijn alle spullen op de trekker gezet en uiteindelijk weer netjes opgeruimd in de containers. In de voorjaarsvakantie volgt de tweede klusdag.

Klik hier voor meer foto’s.