Sponsorloop op OBS de Meander

Geplaatst op maandag 26 september 2016

sponsorloop-meander-3Op dinsdag 20 september en woensdag 21 september hebben alle kinderen van de Meander meegedaan aan de sponsorloop. Met deze sponsorloop heeft de school geld ingezameld. Met het ingezamelde geld gaan het team en een groep ouders de binnenkant van de school een facelift geven. Hier wilden de kinderen natuurlijk wel voor rennen. Op het schoolplein was een rondje van 250 meter uitgezet. Onder bsponsorloop-meander-1egeleiding van een beat (muziek) gingen de kinderen rennen als een speer. Bij elke groep waren er ouders en opa’s en oma’s aan het aanmoedigen. De sfeer was super, omdat er steeds een andere groep kinderen van school aan het juichen was voor de lopers. Ook kregen de lopers High Fives! De stempels werden uitgedeeld door de kinderen van groep 8. Een echte school prestatie! Het was super om te zien dat de kinderen echt tot het uiterste gingen om heel veel stempels binnen te halen.

Al met al, een top dag!