Het nieuwe schooljaar 2016-2017 is begonnen

Geplaatst op dinsdag 30 augustus 2016

groepsfoto mountainbiken 2016

De vakantie is voorbij en alle kinderen binnen het basisonderwijs zijn weer begonnen. Vorige week, de laatste week van de kinderzomervakantie, had de vakgroep bewegingsonderwijs Lelystad al zijn eerste 2 voorbereidingsdagen.
De eerste dag was vooral bijpraten en natuurlijk (wij zijn bewegers) een actieve en sportieve bijeenkomst. Wouter en Ricardo hadden voor die dag Mountainbiken op de Veluwe geregeld. Ook binnen deze groep waren mensen die nog niet eerder kennis hadden gemaakt met de sport Mountainbiken. Er werden 2 groepen gemaakt, een snelle groep en een minder snelle groep (woorden van Wouter).
De dag van het fietsen, was een tropisch warme dag. Mooi weer dus, maar wel goed in de gaten houden om veel en regelmatig water te drinken.
Harderwijk heeft heel veel mooie mountainbike paden. Echt een aanrader! Ik heb in ieder geval enorm genoten van het mountainbiken.

Na de activiteit hadden we een barbecue in de Tuin van Ricardo. Super goed geregeld!Bbq 2016

De dag daarna zijn we bijeen gekomen op de Meenthoek. Daar hebben we allemaal afspraken gemaakt voor het komende schooljaar. We hebben onder andere bekeken wie in welke werkgroepen het komende schooljaar ingedeeld zal worden.

De vakgroep zal zich komend schooljaar onder andere weer bezig houden met:

  • Sportdagen en kampen
  • Leerlingvolgsysteem in de gymzaal
  • Onderhoud en verdere ontwikkeling van de website
  • Samenwerkingen met het Sportbedrijf, kinder-fysio, AKT (Almere Kenniscentrum Talent) en andere partners
  • De schoolsporttoernooien: korfbal, handbal en voetbal. Maar ook watersportdag, zeebodemloop en de sportdag schaatsen