Korfbaltoernooi 2016

Geplaatst op dinsdag 7 juni 2016

20160607_184858Het korfbaltoernooi is weer begonnen. 3 dagen lang staat korfbal centraal op veel scholen binnen Lelystad. De vakleerkrachten bewegingsonderwijs zijn heel druk bezig geweest met het organiseren van extra lessen korfbal tijdens de gymles maar ook na schooltijd.

En nu is het dan weer zover. Het is prachtig weer en er zijn weer super veel scholen aanwezig. De sfeer is prima, ontspannen en sportief. IMG-20160607-WA0000

De vereniging Exakwa heeft veel vrijwilligers bereid gevonden om mee te helpen dit toernooi tot een succes te volbrengen. Er staan overal speakers, de velden zijn netjes aangelegd en aangepast aan de leeftijdsniveaus. Er is een speciale EHBO tent, maar er is ook gedacht aan een hapje en een drankje. Voor de kleinsten, die nog niet mee kunnen doen, is er een mooie speeltuin gemaakt.

Al met al een fijn sportief toernooi waar heerlijk wordt bewogen in een zeer vriendelijke en sportieve sfeer!

Mocht je door het toernooi heel enthousiast zijn geworden voor korfbal, vraag je gymmeester of juf voor meer informatie of klik hier.

Leon van der Veen