Cha cha lessen op de Grundel

Geplaatst op vrijdag 22 januari 2016

De kinderen van groep 7 en 8 van de Grundel krijgen deze periode tijdens de gymles les in de cha-cha dans. De lessen worden gegeven door Sandra Gebben van dansstudio WB. Er wordt gedanst op hippe muziek en er wordt gedanst in tweetallen. Naast de pasjes hebben de kinderen ook geleerd hoe ze iemand ten dans moeten vragen. Er zijn al 3 lessen achter de rug. Tijdens de eerst les was het voor de meeste kinderen best wel even spannend om samen te moeten dansen met een ander. Nu de pasjes steeds beter gaan krijgen ze er ook steeds meer plezier in. Het is erg leuk om te zien wat ze allemaal al geleerd hebben in een paar lessen!

Volgende week wordt deze lessenreeks afgesloten met een echt dansfeest. Iedereen mag hiervoor de mooiste kleding uit de kast trekken. Tijdens deze laatste ‘les’ showen alle danskoppels aan elkaar, ouders en jury wat ze de afgelopen weken hebben geleerd. We hebben er veel zin in en hopen natuurlijk op een groot publiek!

chcha grundel 2 chcha grundel 1