Schoolhandbal op de Meander

Geplaatst op dinsdag 24 november 2015

Op de Meander hebben wij net als elk schooljaar weer meegedaan met het schoolhandbal toernooi op de Rietlanden. 20 kinderen van de groepen 5 en 6 hebben zich ingeschreven om met het toernooi mee te doen. Voorafgaand aan het toernooi hebben de kinderen geoefend tijdens de gymles. Ook hebben ze 1 keer na schooltijd geoefend.

Toen was daar de eerste toernooidag! Met twee teams is de Meander aangetreden in de grote hal van de Rietlanden. Twee enthousiaste vaders waren coach van de teams. Jammer genoeg kon een van de vaders niet alle wedstrijden coachen, deze werd opgevangen door de stagiair van Mark. Met veel inzet en enthousiasme hebben de kinderen de wedstrijden gespeeld. Met wisselend succes. Wat heel erg goed ging was het samenspel. Alle kinderen kwamen aan bod. Na de eerste dag waren de beide teams op de derde plaats geëindigd.

Op de tweede dag zaten de beide teams van de Meander bij elkaar in de poule, samen met alle andere nummers 3 van de andere poules. De eerste wedstrijd was, Meander 1 tegen de Meander 2! Het ene team was net iets beter. Dat team (Meander 2) had ook uiteindelijk de eerste plaats veroverd. De beste van alle nummers 3. De Meander 1 is geëindigd op de derde plaats.

Het handballen en het samenspel was super. Wat een top week!

Meester Mark

meander